Vrăjitoru’ – Zile mai grele (Official Audio)

28

Vrajitoru’, un tânăr MC din Comănești, a lansat recent piesa „Zile mai grele„. Acesta se află sub egida casei de discuri Suburbia Records. Versurile au fost compuse chiar de artist, beat-ul fiind ”un sale monde” 90′ Boom Bap Violon. De mix-ul ;i masterizarea piesei s-a ocupat Marcelino, piesa fiind înregistrată la Eleven Studio. Întrebat despre această piesă, artistul a declarat:

Sunt multe zile nu tocmai bune puse în 2 minute, câteodată viața te pune la încercare și îți aruncă niște lucruri întâmplătoare ai zice, ca să te testeze; totul depinde de tine, doar dacă vrei să faci ceva în loc să aștepți ca totul să fie bine și apoi să te plângi că de fapt nu e. Este una din piesele în care pot spune că mi-am lăsat o parte din suflet în căutarea părților lipsa ale oamenilor care chiar o simt.

Recent, pe data de 18 martie 2016, acesta a cântat alături de Simptom în deschiderea concertului lui Faust și Phunk B din Pub S4, Bacău, aceștia cântand aproximativ 10 minute. Pe lângă piesa „Zile mai grele„, Vrăjitoru’ mai are piese precum „La Suprafață”, „Vorbe aruncate” sau „Trăiri„.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *